|
| Апартаментът на Никол Далия ♥ | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Никол Далия ♥ Човек
Брой мнения : 95 Reputation : 0 Join date : 22.03.2011
| Заглавие: Апартаментът на Никол Далия ♥ Вто Мар 22, 2011 11:18 pm | |
|
Последната промяна е направена от Никол Далия ♥ на Сря Мар 30, 2011 4:31 am; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Елизабет Хауърд Ловец
Брой мнения : 130 Reputation : 0 Join date : 22.03.2011
Роул Плей Най-важното за героя:
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 12:16 am | |
| Реших да се отбия при Никол,тя ми беше стара приятелка,исках да видя как е,а и щях да я помоля да остана при нея за няколко дни. Позвъних на звънеца като се надявах да си е вкъщи. Тъкмо щях да натисна звънеца още веднъж,когато чух стъпки и вратата се отвори. Не бяхме се виждали две години и тя се беше променила,аз също предполагам. -Изненада-възкликнах аз.
| |
| | | Никол Далия ♥ Човек
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 2:25 am | |
| Изкъпах се, изсуших косата си, облякох се... Накратко - бях готова да изкарам страхотна вечер. Тъкмо отворих вратата и пред себе си съзрях Елизабет - стара, близка приятелка, която обичах изключително много. Често разговаряхме по телефона, но нямах представа, че сте я видя отново точно сега. - Изненада! - възкликна, щом ме видя. Стоях и я гледах с огромна изненада в очите си. За секунда мълчах, но след това устните ми се извиха в широка усмивка. - Божичко, Ел! - казах тихо и се приближих до нея. Прегърнах я силно. Нощта явно наистина щеше да е страхотна. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 2:40 am | |
| Знаех си,че ще я изненадам,едва ли е очаквала да види точно мен пред вратата си. След като се напрегръщахме Никол ме покани да вляза,а аз започнах да оглеждам апартамента й,беше просторен и стилен. -Апартаментита ти е много-красив-казах и се усмихнах. -Както и де е-продължих-как си,какво става с теб,не сме виждали отдавна...-веднага започнах с въпросите си. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 3:06 am | |
| - Както и дa е. Kак си, какво става с теб, не сме виждали отдавна... - Играя играта на живота. - заявих и се ухилих. Чак когато влезе видях багажа й. - Моля те, кажи ми, че ще останеш при мен! - погледнах я въпросително, с лек лъч надежда в очите. Това май прозвуча повече като покана. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 3:11 am | |
| Зарадвах се,че Никол ме покани да остана,бях забравила за куфара,който влачех със себе си, докато тя не спомена за оставенето ми. -Надявах се да го кажеш-казах аз и се засмях. Оставих куфара,щях да разопаковам по-късно. -Имаш ли някакви планове за вечерта-казах и повдигнах вежда-доста си се нагласила за момиче, което ще си стои вкъщи и ще гледа телевизия. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 11:11 pm | |
| - Всъщност тъкмо се канех да излизам. Разбира се, тази вечер може да бъде доста по-приятна, щом ти си тук. - ухилих се. Вече почти бях забравила дългите пиянски нощи, които прекарвахме. Не я бях виждала толкова дълго... - Има свободна стая. Можеш да я използваш, колкото поискаш. - усмихнах й се. Наистина нямах нищо против да остане тук. И без това животът сама не ми се отразяваше добре. Поне щях да имам компания. - Е, какво ще кажеш? Поредната пиянска вечер?? Повдигнах вежди и я погледнах. - Само не ми казвай, че съм се нагласила напразно. - засмях се. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 11:17 pm | |
| Не исках да отказвам на Никол,беше ми много скъпа,но истината беше,че не дойдох тук за да се забавлявам,а да намеря новини за брат си. -Благодаря ти,Никол-казах и я прегърнах- и наистина изглеждаш ослепително,но дойдох по работа, какво ще кажеш да го отложим за по-късно?-попитах я. Наистина исках да се позабавляваме както преди,но това щеше да почака за сега. -Но ти излез и обещай да се забавляваш и заради мен. Планът ми беше да си взема душ и да изляза с надеждата д открия нещо,което ще ми помогне да намеря брат си. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 11:29 pm | |
| Намръщих се за момент. Не исках да я оставям сама. Та тя тъкмо дойде. Накрая се примирих, но се проснах на дивана. - Каква работа? - попитах и я погледнах въпросително, но и в същото време - мило. Тя много добре знаеше, че не може да запази тайна от мен. А и се надявах това да не е тайна... Тоест нещо безопастно. Нещо, от което няма да се наложи да поема последствия. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 11:34 pm | |
| Никол веднага ме попита каква работа имам. Не исках да й кажа не защото й нямах доверие, а защото не исках да я забърквам в неприятности. -Ами...нали знаеш,Том и неговите задачи-казах и извъртях очи. Нямаше да позволя приятелката ми да пострада. -Не е нищо важно-продължих-а ти излез,забавлявай се и омай всички момчета-казах й се засмях. -И не се притиснявай,утре ще си напрвим вечер по женски,обещавам!-казах аз тържествено. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 11:48 pm | |
| Изведнъж тежко въздъхнах. - Добре тогава. Излизам. - усмихнах се. - И да - ще ти простя, задето ми развали настроението. - засмях се. - Но искам когато се върна да си се наместила както подобава. Това все пак е и твой дом... отсега нататък. - засмях се отново и я прегърнах. - Чао, Ел. - усмихнах й се на една страна и тръгнах. | |
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ Сря Мар 23, 2011 11:52 pm | |
| Никол най-накрая реши да излезе,знаеше,че не й казвам всичко,нот точно,защото ме познаваше знаеше,че премълчавам за нейно добро. - Чао, Ел-каза ми тя на излизане. -Чао,миличка,забавлявай се-провикнах се и се запътих към стаята ми. Разопаковах си нещата на бързо,понеже не бяха много и си взех душ. | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Апартаментът на Никол Далия ♥ | |
| |
| | | | Апартаментът на Никол Далия ♥ | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| Подпис на месец Април | Сам Уинчестър
|